Bedrijfsvoorstelling

Koetsen Kanora

Koetsen Kanora ontstond in 2003 toen we begonnen met de verkoop van koetsen en Zilco tuigen in onze vestiging te Ekeren.


Een viertal jaar later, in 2007, verhuisden we naar een nieuwe locatie, waar we nu nog steeds gevestigd zijn. In onze vestiging in Tielen, nabij Kasterlee, vonden we onze nieuwe thuis en vele mogelijkheden om uit te breiden.


We bieden een breed assortiment aan voor zowel recreatieve als meer wedstrijdgerichte menners: van koetsen (ook lichtgewicht) tot tuigen en alle mogelijke onderdelen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in kunststof tuigen, van de merken Zilco, Ideal en Kieffer, maar kunnen wij op aanvraag ook leren tuigen bekomen.


Daar wij zelf actief zijn in de mensport (enkel-, dubbel- en vierspan), weten wij als geen ander wat uw paard(en) of pony('s) nodig zal (zullen) hebben en kunnen wij u advies op maat aanbieden.


Uiteraard zijn wij regelmatig te vinden op beurzen en meer als regelmatig op diverse wedstrijden.


Momenteel, anno 2015, zijn wij volop bezig met de renovatie en bijhorende uitbreiding van onze zaak te Tielen. Wij ontvangen u graag indien u verdere informatie wenst na telefonische afspraak.


Tot binnenkort!


Ronny, Veerle en Kenny